De Jazzband Specialist verzorgt de perfecte jazz muziek voor iedere gelegenheid. Met gepaste trots verwijzen wij u graag naar de reacties van vele opdrachtgevers.

Kevin Wetzel (Alumnivereniging Hou' en Trouw); Nieuwjaarsreceptie in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam:
Het Ascot Jazzduo heeft opgetreden tijdens onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. De hoge kwaliteit jazz en leuke uitstraling van het duo creeerden een perfecte sfeer voor ons gemêleerd publiek. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het optreden en raden het van harte aan voor andere gelegenheden.

Nathalie den Hertog (Rasenberg Holding BV); Nieuwjaarsbijeenkomst in Chassé Theater te Breda:
Jullie optreden is goed bevallen. We vroegen om achtergrondjazz en dat hebben we gekregen en de kwaliteit was in mijn ogen goed. Niet te hard is voor ons heel belangrijk en dat was perfect in orde. Jullie hebben onze bijeenkomst sfeervol gemaakt. Ik houd jullie in gedachten voor een volgende keer.

Latifa Gulmamedov (Schipper Noordam Advocaten); Bedrijfsfeest/-diner in Brasserie Staal Rotterdam:
Bedankt voor een geslaagde avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Ik zal bij het organiseren van mijn volgende project zeker aan jullie denken.

Esther en Willem van Zuilen; Huwelijksborrel in Kasteel Woerden te Woerden:
We hebben een fantastische bruiloft gehad! De hele dag was super; we hebben van ieder moment van de dag genoten en genieten daarvan nog steeds na. Jullie optreden heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan. We hebben vele goede reacties gehad van onze gasten op jullie optreden. Jullie optreden gaf echt sfeer aan de borrel.

Marielle (Broadcast Press Hilversum); 21e Omroepcongres in Podium De Vorstin te Hilversum:
Voor het tweede jaar op een rij hebben we weer een prachtige en fijne aanvulling op ons diner gehad. Luchtig en ontspannen. Volgend jaar zeker weer.

Mieke en Ton Coenen; 40-jarige bruiloft in Restaurant 't Weeshuys te Geertruidenberg:
We waren blij met jullie; vanaf het eerste contact is alles plezierig verlopen. Het was ERG leuk dat jullie met ons verzoeknummer konden starten, zelfs al was dat iets vroeger dan gepland en zelfs al vergat ik - in de spanning van m'n welkomstwoordje - om jullie als Offley Trio te introduceren.... Jullie aanwezigheid op ons feestje zette met recht 'de toon': niet op de voorgrond, lekker relaxed en sfeerverhogend. We hadden geen betere muzikale invulling van een heerlijke middag kunnen wensen.Wat ons betreft dus: missie geslaagd!

Sten Mouissie (Insolar); Optreden op terras van Lunchroom/Brasserie Insolar te Huizen:
Wij zijn zeker tevreden. Ondanks het minder mooie weer, was het een gezellige sfeer. Het was duidelijk te horen, dat jullie vaker samenspelen en het spel was van hoge kwaliteit. Hartelijk bedankt.

Femke en Laurens den Hartog; Bruiloft (ceremonie en receptie) in De Havixhorst te De Schiphorst:
We hebben enorm genoten van de muzikale bijdrage van het Offley Trio op onze bruiloft. Het contact voor aanvang van de bruiloft was prettig en correct. Verzoeknummers waren van tevoren bespreekbaar. Op de dag zelf was het jazztrio op de achtergrond aanwezig, maar zij vielen zeker niet weg onder het gebabbel van de gasten. De flexibiliteit van het trio is van grote waarde: zo kunnen zij zich snel van de ene ruimte naar de andere verplaatsen. We hebben daarom in verschillende ruimtes van de muziek van het trio mogen genieten. Hartelijk dank.

Nan en Roelof Soeter; Huwelijksborrel in Restaurant De Knip te Voorschoten:
We hebben geweldig genoten van jullie muzikale noten op onze bruiloft! Super sfeer gezet. Tot wederziens.

Marianne Moree-Jongerius (Unie van Waterschappen); Barbecue voor relaties te Den Haag:
Bedankt voor jullie bijdrage. Jullie zorgden voor een goede sfeer. Bedankt daarvoor en wie weet tot een volgende keer.

Christel Moens (Dentsply); Dinerbuffet aan boord van SS De Rotterdam te Rotterdam:
Het symposium was een succes – mede dankzij jullie zeer aangename “sfeermakerij”. We kunnen met de beste wil van de wereld geen enkele negatieve opmerking bedenken. Vele groetjes uit België, Christel

Dominique Hoogendijk; Verjaardagsfeest in tuin te Laren:
Heel veel dank dat jullie Kees zijn feest zo mooi hebben omlijst!! Jullie waren SUPER!!!!!

Gisela en Roger Horsten; 40-jarige bruiloft in Café Restaurant Courzand te Rotterdam:
Wij en onze gasten hebben genoten van uw muzikale optreden. Wij hebben alleen zeer positieve "klanken" van iedereen mogen ontvangen. Door op het juiste moment met de juiste toon te spelen heeft het Offley Trio een fijne bijdrage geleverd aan het slagen van ons feestje.

Martine Toussaint (i³ groep); Opening nieuwe bedrijfspand te Vianen:
Het Offley Trio trad met zangeres Deborah Hulskamp bij ons op tijdens een zakelijk receptie. Hoewel dit een weinig dankbare taak is, immers, geen onverdeelde aandacht of staande ovaties, hebben zij zich uitstekend van hun taak gekweten. Van te voren hadden zij goed ingeschat hoe het zou kunnen zijn en hebben hier goed op ingespeeld. Kwalitatief een genot om naar te luisteren trouwens!

Wandrina en Arnoud van Voorst; Bruiloft in Chalet Helenaheuvel te Doorn:
De bruiloft was geweldig. Erg bijzonder wat een liefdevolle en warme sfeer er heerste. Die sfeer is ook mede door jullie gecreëerd. We hebben veel positieve reacties gekregen over hoe bijzonder de bruiloft was. De muziek en entourage van de Helenaheuvel vulden elkaar prachtig aan. Zelf hebben we natuurlijk ook erg genoten van jullie vrolijke klanken. En zelfs nog een klein dansje gewaagd. Het was prettig om met jullie te overleggen van te voren. En ook tijdens de dag was het contact hartelijk en fijn. Helemaal goed!

Anneliese van der Velde (Nieuwenhuis Groep); Feestavond in Bill's Bar te Markelo:
Wij willen gaarne benadrukken, dat het verzorgen van de achtergrondmuziek onze feestavond 12 november jl. op een gezellige manier heeft opgevrolijkt. De reacties van deelnemers waren zeer positief. Wij hebben jullie trouwens geselecteerd via googelen en dat blijkt dus een schot in de roos te zijn geweest. Nogmaals onze dank.

Birgit Maas (UVA Erfgoed), Liesbeth Schotsman (Paleis het Loo) en Martine Kilburn (van Gogh Museum); Conferentie in het Van Gogh Museum te Amsterdam:
Ik ben heel erg blij dat wij jullie voor de openingsavond voor ons 7th European Registrar Conference in het van Gogh Museum konden inhuren. Onze gasten uit de hele wereld hebben met hun welwillende uitingen over jullie optreden deze keuze bevestigd. Wij zijn ook heel erg tevreden over jullie flexibiliteit om in een zo grote locatie zo makkelijk en ongecompliceerd van plaats te kunnen veranderen met jullie hele trio. Alles bij elkaar heeft dit voor ons en onze gasten tot een onvergetelijke opening van ons congres geleid. Hiervoor nogmaals hartelijk dank.

Ingrid van Toorn (SBR); Borrel in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort:
Hartelijk bedankt voor jullie geslaagde optreden. Mede dankzij jullie (achtergrond)jazz was de borrel een zeer sfeervolle afsluiting van ons congres. Wij zullen het Offley Trio zeker onthouden voor een volgende keer.

Mechteld Sneep - Horn; Bruiloftsreceptie in Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn:
We hebben genoten van jullie optreden tijdens de receptie op onze bruiloft op zaterdag 23 oktober! Het maakte onze receptie helemaal af. Het maakte de receptie levendig en gaf sfeer. De reacties die we van de gasten hebben gehad waren allen zeer positief! Hartelijk dank voor jullie professionele optreden en jullie aanwezigheid! Groeten Mechteld

Leo Hellemons; Afscheidsreceptie in Sporthal en Gemeenschapscentrum Meulvliet te Tholen:
Mede dankzij het Offley Trio is mijn afscheidsreceptie tot een groot succes geworden. Het trio voelde de situatie goed aan en bracht op het juiste moment de juiste sfeer aan. Aan deskundigheid van zaken, zowel op muzikaal als op organisatorisch gebied, hoef je aan het Offley Trio niet te twijfelen. Prima keus! Kan Trio aan iedereen aanbevelen!

Marcel en Martha Berden; Huwelijksfeest in Restaurant De Haven van Huizen te Huizen:
Wij hebben in ieder geval genoten van jullie muziek: het was precies wat we in gedachten hadden toen we de muziek aan het uitzoeken waren. Nogmaals bedankt voor de muzikale omlijsting!

Silvio en Marlies Mercelina; Bruiloftsreceptie en diner in Orangerie Elswout te Overveen:
Ontzettend bedankt voor jullie geweldige optreden van gister. We hebben genoten van jullie heerlijke muziek tijdens de borrel en het diner. Het gaf de middag en het diner zoveel sfeer. We hebben erg veel complimenten ontvangen over de muziek en dit wilde we jullie zeker niet onthouden..... Bedankt!!!

Aletta en Joop de Kok; Bruiloft in De Lindenhof te Delft:
Wij hebben een geweldige bruiloft gehad! Door alle drukte hebben we natuurlijk niet volledig geconcentreerd kunnen luisteren, maar wat we gehoord hebben klonk erg goed! Jullie zetten precies de ontspannen sfeer neer die wij wilden en het klonk erg professioneel. We hebben ook van anderen positieve reacties gekregen. Heel erg bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Deborah Hozeman (Euroforum BV); Congres Pensioen Forum 2010 in NH Conference Centre Leeuwenhorst te Noordwijkerhout:
Om de 1e congresdag af te sluiten met een gezellige borrel en leuke achtergrondmuziek om de sfeer te verhogen, is jullie optreden geslaagd te noemen! Hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme!

Wilma van der Plicht; Relatieontvangst van het gemeentebestuur aan boord van de Catharinaplaat te Dordrecht:
Ik heb vrijdagavond, maar ook gisteren nog, louter positieve berichten gehoord over jullie optreden. Het was echter jammer dat de ontvangst dit jaar minder goed bezocht werd. Ik had jullie graag nog meer publiek gegund! Nogmaals hartelijk dank voor jullie medewerking!

Titia Hilhorst; 50e verjaardag in woning te Arnemuiden:
We hebben een geweldige avond gehad, en voor mij een onvergetelijke 50e verjaardag. Ik wil jullie heel hartelijk danken voor jullie optreden, heerlijke muziek, precies wat we hadden gehoopt, goede achtergrond muziek en sfeerverhogend. En de kwaliteit: uitstekend! We kregen veel positieve reacties van onze gasten over jullie optreden.

Sibren Wolthuis; Huwelijk in het Universiteitsmuseum te Utrecht:
Graag wil ik jullie nogmaals danken voor het fijne optreden tijdens het huwelijk van mijn zus. Wij hebben er allemaal erg van genoten, het was van grote toegevoegde waarde.

Stef en Annemie Bakker; 40-jarige bruiloft in woning te Born:
Hierdoor danken we het Offley Trio bijzonder voor het geweldige optreden tijdens de semi open air party naar aanleiding van ons veertigjarig huwelijk; jullie spel was voor een belangrijk gedeelte debet aan het succes van de avond! Alle aanwezigen waren laaiend enthousiast. We zijn dan ook vast van plan bij een volgende gelegenheid wederom het trio te boeken; we verheugen ons er nu reeds op. Nogmaals dank en tot spoedig.

Jacqueline en Carlos Aznar Portoles; Huwelijksreceptie in Werck Restaurant & Café Bar te Amsterdam:
Ik wilde nog even zeggen dat jullie super waren tijdens onze receptie. En ik kan het weten ik heb de hele tijd naast jullie gestaan :). We hebben veel complimenten gehad over de muziek en de sfeer en zelfs mijn moeder (die precies wist hoe strak ons programma eruit zag) vroeg of we niet nog een uurtje door konden gaan :). Heel veel dank (ook voor jullie leuke aandenken) en wie weet tot snel.

Monique en Lucien van Ruth; Bruiloftsreceptie in Château Marquette te Heemskerk:
Hartstikke bedankt voor jullie optreden tijdens onze receptie gisteren. Van veel gasten kregen we te horen dat ze van jullie hebben genoten. Wij vonden het zelf eigenlijk jammer dat we al onze gasten moesten ontvangen en daardoor vrijwel geen kans kregen om zelf lekker naar jullie muziek te luisteren. Doen we wel een keer als we zelf een receptie of feestje bezoeken waar jullie optreden. Want dat gaat vast en zeker gebeuren nu jullie op onze gasten zo’n goede indruk hebben gemaakt. De fles port die we van jullie hebben gekregen bewaren we voor een mooie avond bij de open haard met een lekker stukje franse kaas. Daar past die port uitstekend bij, denken we. Nogmaals hartelijk bedankt en tot ziens!

Katelijne van Oortmerssen; Bruiloftsreceptie in Restaurant de Turfloods te Naarden:
We hebben genoten van de hele dag en zeker ook van jullie optreden!!! Jullie maakten onze receptie direct extra feestelijk, het repertoire viel goed in de smaak, en dat alles zonder te dominant aanwezig te zijn zodat mensen elkaar ook nog gewoon konden verstaan; helemaal perfect dus! Heel hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons feest.

Douwe en Helen van der Veen; Huwelijksreceptie in De Rechtbank te Utrecht:
Heel hartelijk dank voor het professionele regelen (zelfs op zo korte termijn en vanuit het buitenland) en prettig contact wat we hadden voorafgaande aan jullie optreden. En voor het prachtige optreden zelf! Mijn complimenten voor de precies goede, sfeervolle en mooie muziek. Mede dankzij jullie was onze huwelijksreceptie precies zoals we het wilden hebben: ontspannen, relaxt en vrolijk. Ik heb veel complimenten over jullie gehad!

Stef Bakker; Verjaardagsfeest in Restaurant 't Guliks Hoes te Sittard:
Wellicht ten overvloede willen we hierdoor kenbaar maken jullie optreden op ons feest zeer te hebben gewaardeerd. Jullie aanwezigheid was substantieel. Ook de reacties van onze gasten waren zeer lovend! Dank voor de stipte service en tot ziens.

Jenneke Siebeling (UBA Bouw B.V.); Nieuwjaarsreceptie in de Thamerkerk te Uithoorn:
Ontzettend bedankt voor jullie muzikale medewerking aan onze nieuwjaarsreceptie! We hebben van jullie genoten! Het was helemaal zoals wij hadden verwacht: goede sfeer, niet overheersend en lekker relaxed. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Heleen van Cappellen (Twynstra Gudde Adviseurs en Managers); Borrel in De Soester Duinen (Café De Klinkhamer) te Soest:
We hebben genoten! Het was een goede aanvulling op onze avond! Bedankt daarvoor. De muziek was heerlijk; geschikte achtergrondmuziek. Daarnaast hebben wij het als klantvriendelijk ervaren dat jullie netjes op tijd waren, alles al klaar hadden gezet, en jullie tijd vol hebben gespeeld, ondanks dat wij iets te laat klaar waren met het diner. Jullie hebben de verantwoordelijkheid voor het organiseren van een mooie avond met ons gedeeld! Bedankt!

Baker & McKenzie Amsterdam N.V.; Borrel op kantoor van Baker & McKenzie Amsterdam N.V. te Amsterdam:
Jullie optreden heeft onze borrel gemaakt! Hartelijk dank en zeker tot een volgende keer!

Bas en Marlous Kortenbach; Huwelijksfeest in Brasserie Boven de Rivieren te Sleeuwijk:
Het optreden was helemaal super! Jullie hebben echt een goede bijdrage geleverd aan het succes van ons feest. De sfeer was relaxed en ongedwongen, helemaal zoals wij het voor ogen hadden. De stijl van jullie muziek was leuk, de nummers waren goed, het volume helemaal top afgestemd op de gelegenheid en het publiek. Wij hebben veel complimentjes gekregen van de gasten over jullie optreden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen!

Monique en Lesly Green; Huwelijksreceptie in Restaurant De Witte Raaf te Zoetermeer:
Mede dankzij jullie hebben wij een hele mooie dag gehad. We hebben genoten van jullie optreden. Het aparte was dat we nog maar weinig van jullie hadden gehoord of gezien (voor de bruiloft), en dat het voor ons toch wel moeilijk was om in te schatten hoe jullie optreden zou zijn. Maar een beetje op jou woord vertrouwend bleek goed uit te pakken. Het was tegelijkertijd op de achtergrond, maar ook weer aanwezig. Ons verzoek om wat bekende nummers in een jazzy tune te spelen, kwam boven verwachting naar voren. Klasse gewoon. En niet alleen wij deelden deze mening. Ook van onze vrienden kregen we goede en enthousiaste reacties terug op jullie goede en relaxte style. Wij waren in ieder geval zeer tevreden en hopen jullie dan ook zeker nog een keer te zien en horen. We zullen jullie zeker aanraden.

Olaf en Inge Hammer; Receptie in Kasteel Wijenburg te Echteld:
Aangezien de demo's op hun site ons erg aanspraken hebben we het Offley Trio geboekt voor onze receptie. Dit was absoluut een goede beslissing. Hun optreden is inderdaad vergelijkbaar met de demo's op hun site. Het communiceren met de band was prettig door hun flexibele opstelling. We hebben op de dag zelf veel positieve complimenten ontvangen over "onze" band. Leuke jazzy muziek, niet te hard en niet te zacht. Ze hebben onze verwachtingen zeker waargemaakt. Bedankt Offley Trio, mede dankzij jullie kijken we terug op een fantastische bruiloft!

Roger van Dongen; Diner in het Zalmhuis te Rotterdam:
Wij hebben een fantastische trouwdag beleefd. Alvorens er een geweldig feest losbarstte hebben we met onze gasten genoten van een voortreffelijk diner. En dat was het moment waarbij het Offley Trio om de hoek kwam kijken, want terwijl wij als bruidspaar met onze gasten genoten van de heerlijke gerechten en dito wijnen werd niet alleen de tong maar zéker ook het oor gestreeld. Heerlijk om bij zo een gelegenheid op de achtergrond een grandioos jazztrio te hebben die garant staat voor een fijne muzikale omlijsting. Wij hebben genoten!

Julie Bytheway en Rob Sloot; Huwelijksfeest in Van der Valk Hotel Hengelo te Hengelo:
Wij kijken met veel plezier terug op ons huwelijksfeest! En velen met ons, gezien de positieve reakties die we ontvingen. Jullie optreden was hierbij een belangrijke factor. De muziek was gevarieerd, professioneel, nooit overheersend en zorgde voor die aangename en ontspannen sfeer waarbij iedereen zich prettig voelde. We hadden gasten uit diverse landen en zonder uitzondering was men enthousiast! Bedankt voor jullie optreden en graag tot een volgende keer!

Cisca en Lex Schild; Verjaardagsfeest en diner in Restaurant Wat De Pot Schaft (WDPS) te Den Haag:
Lex en ik beschouwen ons feest afgelopen zaterdag als zeer geslaagd. Het feest verliep in een ontspannen sfeer en jullie optreden heeft hier zeker toe bijgedragen. Velen met ons hebben zich hierover positief uitgesproken. Overigens ontdekten wij pas thuis dat de port naar jullie trio is genoemd. Hartelijk bedankt en wie weet tot ziens!

Dhr. J.I.M. Hoffscholte (Rotary International); Diner in De Oude Thamer (Thamerkerk) te Uithoorn:
Jullie optreden heeft volledig beantwoord aan de verwachtingen. Heerlijke muziek en toch voor de gasten ruimte latend voor de conversatie. De combinatie van dineren, dat verlevendigd werd door jullie muzikaal optreden, verhoogde sfeer en gezelligheid. De breed gedragen conclusie kan niet anders zijn, dat wat jullie offreren ook wordt waargemaakt. Succes met hopelijk nog vele optredens om ook anderen ervan te laten genieten.

Annelie Luijben; 25-jarig huwelijksfeest in Brasserie Kleijn Speijck te Oisterwijk:
Nogmaals wil ik jullie via deze weg hartelijk bedanken voor jullie muzikale invulling van een heerlijke feestavond afgelopen zaterdag. We hebben ontzettend genoten. De gasten vonden het een ontzettend leuk en origineel concept, en mijn ouders waren zeer tevreden. Wie weet tot op een volgend feest!

Sonja en Kees Luijben; 25-jarig huwelijksfeest in Brasserie Kleijn Speijck te Oisterwijk:
Jullie optreden heeft volstrekt aan onze verwachtingen voldaan. De sfeer van de muziek sloot perfect aan bij het feest. Informeel, aanwezig en toch weer niet. We hebben veel reacties van onze gasten gekregen op jullie optreden. Kortom het heeft het feest mede de sfeer gegeven die we voor ogen hadden. Nogmaals dank daarvoor.

Marloes en Gianfranco Scibelli; Receptie en diner in Hotel Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder:
Onze bruiloft is een fantastische dag voor ons geweest, en jullie optreden was geweldig! Het gaf ontzettend veel allure aan ons feest en we hebben van vele bruiloftsgasten complimentjes over jullie optreden gekregen. Het feit dat we jullie nog een extra set hebben laten spelen spreekt voor zich: wijzelf vonden jullie optreden ook fantastisch. Wat ons betreft hoeven jullie niks te verbeteren, alles was perfect en we vonden het ontzettend leuk dat jullie zelfs een cadeautje voor ons hadden meegenomen. We kunnen het Offley Trio aan iedereen van harte aanbevelen, het maakt van een gewone receptie een spetterende start van een geweldig feest. De ouders van de bruid en bruidegom hebben jullie optreden ook zeer op prijs gesteld, we moesten jullie uit hun naam ook nog heel hartelijk bedanken.

Familie Wessels-Holterman; High tea in 't Brodshoes te Rijssen:
Wij waren erg tevreden over jullie optreden van 23 augustus jl. Ik moet zeggen dat jullie vanaf het moment dat ik contact met jullie gelegd heb, tot aan het moment van afscheid een goede indruk hebben achterlaten. De muziek was niet overheersend, niet te luid, maar precies zoals het hoort te zijn.

Planet Q Marketing B.V.; Uitreiking van de Bouw in Beeld Prijs in het stadhuis te Den Haag:
Precies zoals ik gehoopt had: heerlijke rustige herkenbare achtergrond jazz!

Halid Nordin (Zorgwerk Personeelsdiensten); Opening uitzendbureau Zorgwerk te Amsterdam:
Weer of geen weer, tijdens de opening van uitzendbureau Zorgwerk weten jullie als trio met jullie buitenoptreden veel warmte te brengen met jullie muziek! Jullie zorgden voor de juiste sfeer en daarvoor willen wij jullie hartelijk bedanken. Wij hebben genoten en alle omstanders ook.

Dhr. R.J.W. van der Wal (VNAB); Diner in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee:
Bij deze laat ik U weten dat wij zeer tevreden zijn over Uw bijdrage aan de succesvolle avond donderdag j.l. tijdens het marktdiner van de VNAB. U heeft gezorgd voor prima achtergrondmuziek, die het mogelijk maakte dat aan de tafels ook rustig kon worden geconverseerd. Nogmaals dank en wellicht tot ziens.

Martin en Ingrid Eijgenhuijsen; Receptie in Oranjerie Groot Warnsborn te Arnhem:
Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage van afgelopen zaterdag!! Het was helemaal wat wij voor ogen hadden. Iedereen was erg over jullie te spreken en ik denk dat er nog wel een vervolg voor jullie inzit, zo her en der......! Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage, we hadden het niet beter kunnen uitzoeken!

Katharina von Schnurbein & Alexander von Franquemont; Receptie in Château Sainte-Anne te Brussel (B):
I really enjoyed the music. I think it was perfect to create a relaxed atmosphere. People also made only positive comments and as you know once I received the Offley Porto everyone wanted to "visit the band" :-) Thank you very much again for playing!

Bart en Manon de Ruijsscher; Receptie en diner in Golfclub Oostburg Domein de Brugse Vaart te Oostburg:
Ons huwelijk was in één woord een sprookje! Jullie aanwezigheid tijdens de receptie en het diner zorgde voor de juiste sfeer die jullie perfect aanvoelden. Wij, en al onze gasten hebben ervan genoten!

Richard en Marielle van Cappellen; Receptie in Restaurant Johannahoeve te Capelle a/d IJssel:
Wij hebben echt een droomhuwelijk gehad, waarin ook het Offley Trio een belangrijke rol heeft gespeeld. Ik had het al op de dag zelf aangegeven, het was gewoon helemaal goed. Jullie voelden de sfeer aan die er op de receptie was en speelden (letterlijk en figuurlijk) daar perfect op in!

Sandra Verdoorn; Receptie in Sociëteit De Vereeniging te Den Haag:
We zijn supertevreden! Een muzikale ondersteuning van onze huwelijksborrel waardoor deze helemaal af was. Heerlijke muziek, precies goed, maar vooral ook precies wat we wilden! Heel veel dank!

Familie Vraets; Receptie, diner en feest in Theehuis 't Hooge Erf te Lage Vuursche:
Het Offley Trio; Persoonlijk; Aangename jongens daarnaast gewoon professioneel. Wisten onze vrienden en familie heel goed te entertainen en er een enorme ongedwongen sfeer van te maken. Tegen sluitingstijd wisten ze van een half lege zaal een half volle zaal te maken. Dat moet je kunnen, en dat konden ze. Onze aanbeveling krijgen ze zeker. Veel positieve reacties gekregen van ons best veeleisende publiek.

Machteld en Gijs Bannink; Receptie en diner aan boord van de Willem Barentsz te Enkuizen:
Het Offley Trio heeft onze bruiloft, die plaatsvond op een driemaster, een fantastische sfeer meegegeven. "Relaxte Jazz" op een prachtige nazomer dag. Iedereen was dol enthousiast over zowel de optredens overdag op het dek als 's avonds beneden.

Terug naar boven Offerte aanvragen
Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!

Overige referenties
Opdrachtgevers
Locaties